IKLAN

Thursday, 23 June 2011

VIDEO 3gp

Korang ingat video 3gp apa??hahaha..takde video yang korang fikirkan tu.Blog ni masih suci murni lagi.

OK,korang ingat lagi tak lagu tenda biru yang popular mase korang masih budak kecik beringus lagi.Haa..video yang nak share ni lagu tenda biru tapi video nya versi red indian.Lirik dia dah diolah semula.Layankann!!!




2 comments:

  1. dulu rase cam pernah tengok video ni..hehe..lawak..

    ReplyDelete
  2. mmg ada kt youtube,saja letak hehe :)

    ReplyDelete